Hai cu noi!

Construim și deschidem platforma Contract România pentru grupurile civice formale sau informale care doresc să reorienteze decizia publică și administrativă către cetățean, care susțin public și neechivoc libertățile și drepturile individuale, domnia legii și orientarea euroatlantică a României.

Platforma Contract România e compusă din grupuri de oameni. Pot adera la platforma noastră doar grupuri tocmai din dorinţa de a stimula colaborarea la nivel local.

Dacă sunteți o persoană care vrea să se implice civic, consultați pagina cine suntem. E posibil ca în orașul dumneavoastră să existe deja un grup afiliat. Dacă nu identificaţi un grup în localitatea dumneavoastră, vă îndemnăm să creaţi dumneavoastră un grup civic, o comunitate.

Aşadar, dacă sunteți un grup (formal sau informal), dacă aderați la valorile federației și acceptați protocolul de colaborare,
veniţi alături noi completând formularul alăturat.

Completați tot ce se poate despre grup: Nume, Țară, Localitate, Nr. de membri, Adrese web si FaceBook (pagină sau/și grup) etc. şi trimite-ţi pe email contractromania@gmail.com